FC Nakskov-Ringsted 1-3 (1-3)

image
Træner Jan Rasmussen
10. september 2015 kl. 09:45

I kampen mod Ringsted (nedrykker fra Danmarksserien) fik vi sæsonens bedste start. Hvor vi i de foregående kampe har måtte tage imod en scoring fra modstanderen, var det nu vores tur til at tage teten. I et håb om at producere flere målchancer foran modstanderens mål, var vi fokuseret på at komme højere op på banen at stå. Det resulterede i det 10 minut i et fint føringsmål ved Benjamin H. som efter en god bold i dybden af Mads J. headede bolden i en kontrolleret bue over Ringsteds målmand. Helt fortjent og spillet var mindst på højde med det som Ringsted kunne præstere.

Desværre kunne vi ikke holde føringen i særlig lang tid.– Allerede 8 minutter senere kunne Ringsted udligne vores føring. Men heller ikke det uafgjorte resultat kunne vi holde til pausen. På 5 minutter i slutningen af første halvleg går det helt galt. Først spilles en bold i dybden som Mads J. uden problemer kunne have clearet. Men da vores målmand melder at han kan nå bolden, vælger Ringsted angriberen at vise, at han var lidt hurtigere på bolden og vipper den i mål til 2-1 føring til Ringsted. Og bare 2 minutter senere ender en lidt tilfældig bold nede i vores forsvarslinje, hvor ingen føler ansvar for bolden, så frit løb til Ringsted-angriberen og 3-1. Var der nogle som sagde dumme personlige fejl?....

Mental nedtur

2. halvleg blev en meget rodet affære uden spillemæssige højdepunkter. Ringsted var tættere på scoringen til 4-1 end vi var på reduceringen. Måske skyldes det den mentale tilstand som enkelte spillere bliver ramt af i modgang og som på INGEN måde tjener holdet eller klubben noget godt. Alene i 2. halvleg tildeles vi 4 gule kort og 4 minutter før tid et direkte rødt kort for skub - eller hvad dommerne nu valgte at kalde det. Dét må siges at være mental ubalance og dybt uacceptabelt.

Spillemæssigt var der fremgang at spore men vi kan – og skal – stadig forbedre os på samtlige parametre inden for fodboldspillet, hvis vi blive et stabilt spillende hold, som kan spille lige op med de øvrige hold i rækken. Vi vil stadig kæmpe og knokle på til træning og øjner også snart den første sejr, som vi ved vil løfte humøret i truppen. Forhåbentlig bliver det Slagelse, som bliver det første hold som lider nederlag til FC Nakskov.