Menu

Lokalopgøret mod DMI gav desværre ikke den tiltrængte sejr til klubbens førsteholdDS

image Dani Delilovic er stadig skadet
rassi
25. september 2015 kl. 14:09
I kamp igen lørdag mod topholdet Herlufsholm

Lokalopgøret mod DMI gav desværre ikke den tiltrængte sejr til klubbens førstehold.

DMI i satte sig på kampen fra start med en større fysik og en smule mere hurtighed i spillet. I forreste kæde har DMI en del spillere, som vil komme til at udfordre ethvert hold i rækken, med hurtighed og sikkerboldomgang har Dølle måske rækkens stærkeste offensiv.

12 minutter inde i kampen tager DMI's Saad Nikolaj Stage med på en karruseltur, hvorefter han skyder bolden over i langt hjørne til 1-0-føring til udeholdet.

Efter den scoring begynder vi stille og roligt at melde os ind i kampen for alvor. Spillet ude på banen bliver bedre men de helt store målchancer får vi ikke til spillet os. I det 22 minut tilkendes vi et frispark som Joachim som den største selvfølgelighed sparker op i fjerneste målhjørne, til stor undren for en passiv DMI-målmand. Klassescoring.

Nu lugtede vi for alvor blod...i 3 minutter. Ellers stabile Rasmus P. lavede en fejlaflevering fra bagerste kæde og straks slår Dølle til med en hurtig omstilling. Mads kunne kun halvklare det hårde skud fra Nikolaj Andreassen, hvorefter Saad følger op og scorer til 1-2 og pauseføring.

2. halvleg

I anden halvleg viser vi at vi i området mellem de to målfelter er på højde med Dølle men desværre mangler holdet den sidste skarphed på den sidste 1/3-del i begge ender. Her var udeholdet kampen igennem mere farlige og chancer til flere mål. Men i forbindelse med en 10-minutters udvisning af kampens dobbelte målscorer, har vi klart overtag i kampen og vi står lidt med følelsen af at have momentum.

Desværre fører det ikke til en udligning og i stedet veksles vores overtals spil til undertals spil, da Lasse modtager et gult kort og næsten i samme momentum bliver Dølle fuldtallig igen. Og i den forbindelse mister vi også overtaget. Kort efter Lasse er kommet på banen igen, bliver kampen afgjort, da dølle sparker en 'høj bold' væk fra egen forsvarszone. Lasse mister som sidste mand orienteringen på bolden og angriberen, så Dølleangriberen uhindret har let ved at score til 1-3.

Et nederlag man - ser over chancer kampen igennem - ikke kan indvende noget imod. Til gengæld skal vi finde det positive i den point-modgang vi er inde i, så er det at vi over to kampe har spillet på niveauer over, hvad vi gjorde i de førte par turneringskampe. Samtidig er det også værd at bemærke, at vi i de to kampe 'kun' har modtaget 3 gule kort. Vi kæmper videre for klubben.