Menu

Storsejr i nedrykningsrunden mod NFB

image Noah Skovgaard lavede hattrick inden pausen her hovedstød til 2-0. Fotos: paparazzi
rassi
01. maj 2021 kl. 19:45

FC Nakskov- Nordfalster 7-0 (5-0) 10. minut 1-0 Noah Skovgaard, 16. minut 2-0 Noah Skovgaard, 22. minut 3-0 Mads Edlund Jensen, 30. minut , 4-0 Selvmål (Christoffer Holst, NFB), 45. minut 5-0 Noah Skovgaard, 50. minut 6-0 Mads Edlund Jensen & 84. minut 7-0 Mikkel Egemose Fugl. Tilskuere: kun kontrollører på OK plus Stadion

Efter tre nederlag i rækkefølge, fik spillere og ledere endelig forløsning og sikke en efter storsejren i eftermiddag mod Nordfalster på hele 7-0 på den internationale kampdag.

Et sprudlende angrebs spil før pausen lagde grundlaget for sejren, hvor unge Noah Skovgaard fik hul på målbylden med et ægte hattrick.

Efter pausen var kampen mere lige uden gæsterne gjorde det svært for Magnus Rasmussen i målet. FCN havde flere forsøg og kampen kunne godt have endt tocifret.

Efter kampen kunne der endelig høres glædesangen "Hvem var det der vandt idag" for første gang i år til forbipasserende og de få folk der så kampen udenfor stadion på bakken.

LF serien spillede 3-3 senere mod Stubbekøbing.

Joachim lagde en bold på tværs som endte som et selvmål efter en halv times spil (4-0)

Forløsende jubel nedenunder.... efter 3-0 af Mads målscorer.