Sjællandserieholdet overvintrer uden sejrsråbet

image Tonni fra U19 var udlånt og scorede til 3-3
rassi
24. oktober 2015 kl. 21:39
Tabte 6-3 i efterårets sidste kamp efter godt comeback

Nakskov FC spillede sidste kamp i Sjællandsserien i Næstved lørdag eftermiddag med det sidste håb om at få halv sæsonens første sejr efter et halvår uden sejre, men med tre point efter tre uafgjorte kampe, ude mod Slagelse og hjemme i OK Plus Stadion mod Haslev og FC Lejre.

På Næstveds alternative stadion Bauhouse Arena blev en regntung bane en udfordring!

Vi havde godt fat i de første 20 minutter som vidne, men så gik der fejl i kampen, hvor Næstved kom på 3-0 inden halvleg.

Rokeringer i holdopstillingen af trænerparret med Mads Jørgensen tilbage i forsvaret stabiliserede tingene og på fem minutter efter ca. et kvarter af 2. halvleg var "Benno" Benjamin Hansen skarp med to scoringer og en assist til unge Tonni Petersen. 3-3.

Desværre gav det flotte comeback i kampen ikke point, da Næstved straffede med tre mål senere, så holdet kunne ikke skralde sejrs råbet og det må vente til 2016.