image Veprim lynede med 4 mål her til 3-0. Foto: Paparazzi
rassi
24. september 2016 kl. 18:45
FC Nakskov rækkens mest scorende hold

LF serien FC Nakskov – Maribo 9-1 (7-0). 1. minut 1-0 Rasmus Pedersen, 3. minut 2-0 Veprim Krasniqi, 13. minut 3-0 Veprim Krasniqi, 22. minut 4-0 Veprim Krasniqi, 28. minut 5-0 Erlind Demaj, 29. minut 6-0 Veprim Krasniqi, 43. minut 7-0 Tobias Nielsen, 55. minut 7-1 Nejas Saqiri, 80. minut 8-1 Larni Krasniqi, 9-1 83. minut Mads Jørgensen (straffe). Gult i 53. minut Tobias Nielsen (FCN) og Maribo gult een i hver halvleg. Dommer Shpend Shala (ingen problemer). Tilskuere: 145 i OK+ Stadion.

Målene haglede ind før pausen

Det var kattens leg med musen især de første 45 minutter i fredagens LF match imellem de to byjubilæums byer, hvor hjemmeholdet scorede efter behag fra første fløjt med målsøgende og hurtigt spil.

Målmager Veprim Krasniqi var effektiv med et ægte hattrick i det 3. til det 22. minut, som cementerede hvor sejren ville ende og FC Nakskov kunne gå til pause med hele 7-0 på måltavlen.

I 2. halvleg faldt tempoet efter et par udskiftninger og Maribo kom mere med i kampen og stod længe til at vinde halvlegen, men med to scoringer i de sidste ti minutter endte det med storsejren.

Bedste spiller for hjemmeholdet var ubestridt Benjamin Hansen, som løb meget i kampen og lavede gode assists.

FC Nakskov har i snit over 5 mål pr. kamp ind til nu i sæsonen.

Næste kamp er ude i Nordfalster, som er et af de hold der skal ude for oprykningsspillet.