Menu

Sjællandserien slut efter målrig kamp

image Visar missede en oplagt frispark mulighed i 1. halvleg, men var 4- mål skytte i kampen mod Næstved
rassi
11. juni 2016 kl. 20:49
Bagud 1-5 ved halvleg, men vandt 2. halvleg med såkaldte tenniscifre

FC Nakskov har haft en meget svær sæson i Sjællandsserien. Tabte efter 14 mål mod Næstved IFs 2. hold, så der var underholdning konstant for ca. 80 tilskuere i det flotte sommervejr.

Kampen endte med de sjældne cifre 6-8 efter Visar startede flot ud med 1-0 efter to minutters spil, men Næstved straffede hjemmeholdet især i slutningen af halvlegen med 3 lynscoringer, efter at Mads Jørgensen måtte udgå grundet sygdom.

FC Nakskov ville det det dog anderledes efter pausen, og offensivt spil fik Visar Krasniqi på måltavlen med et såkaldt hattrick og spænding tilbage i kampen. Næstved havde dog en god hurtig afslutter Kasper Jensen, som straffede hjemmeholdet med scoringer og flot spil og hans hurtighed.

Som det har været en realitet længe er det LF seriefodbold for den nye fusionsklub efter sommerferien, med nye trænere Jens Jessen fra Rødby Boldklub og nu med ny assistenttræner Jan Haugård fra FCN`s serie 1, da Bjarne Petersens aftale for nylig er annulleret fra hans side af arbejdsmæssige årsager.

Klubben takker trænerparret Jan Rasmussen og Jakob Vildenfeldt for sæsonen.

De har sidste opgave på tirsdag i DBU pokalen i Systofte.