Storsejr mod Dølles reserver

rassi
26. august 2016 kl. 22:31
Benno med uægte hattrick

LF serien. 2. runde FC Nakskov - Døllefjelde Musse 7-0 (3-0). 29. minut 1-0 Visar Krasniqi, 30. minut 2-0 Visar Krasniqi, 43. minut 3-0 Benjamin Hansen, 74. minut 4-0 Benjamin Hansen, 75. minut 5-0 Nicolai Ottosen, 80. minut 6-0 Benjamin Hansen, 85. minut 7-0 Joachim Christiansen. Dommer: Jesper Christiansen (ingen problemer). Tilskuere 135 i OK plus stadion.

FC Nakskov var klar favorit i aftenens kamp og viste det også med en klar sejr på en meget lun sommeraften på Bregnevej.

Visar viste vejen med de to første scoringer i rap efter en halv times spil og Benjamin (Beno) Hansen startede med sit uægte hattrick lige før pausen. Måltørken var stor efter baneskiftet, men så skete der noget det sidste kvarter med scoringer af Beno, Nicolai, igen Beno og Joachim "Jord" Christiansen bankede den sidste bold i kassen.

Døllefjelde kunne ikke stille meget op og FC Nakskov målmanden Casper Hemmingsen blev ikke udfordret overhovedet.

Trænerparret Jens Jessen og Jan Hougaard kan kun være tilfredse med maksimum point efter 2. runde, men træfsikkerhed kunne være bedre på en aften, der godt kunne være blevet en to-cifret sejr.

Debut i 2. halvleg til talentfulde U19 spiller Marius Bohman Karlsen kaldet "Fejø", der er blevet rykket op i senior afdelingen efter klubben desværre måtte trække det ældste ungdomshold i sidste uge. Langtidskader og et par spillere der ikke viste vilje om at fortsætte deres fodboldspil i en smal Hans Henrik Krøll trup gjorde efter grundig analyse, at trække holdet fra turneringen. Hans Henrik Krøll fortsætter trænergerningen med U17 holdet.