FC Nakskov på førstepladsen efter uafgjort

image Tonni - topcorer "Dick" på pletten igen til 0-1. Foto: Paparazzi
rassi
15. oktober 2017 kl. 23:36
FCN har to point flere end DMI efter weekendens runde

LF serie Døllefjelde Musse – FC Nakskov 3-3 (1-2) 9. minut 0-1 Tonni Petersen, 10. minut 1-1 Tim Petersen, 20. minut Joachim Christiansen, 74. minut 1-3 Tonni Petersen, 83. minut 2-3 Nicolaj Andreasen, 90. minut 3-3 Jacob Mikkel Latocha. Gule kort: 77. minut Jesper Andreasen (DMI), 90. minut Anders Kjær Christiansen (FCN), 90. minut Jonas Kofoed (DMI). Rødt kort 90. minut Mads Thomsen (DMI). Tilskuere: 130. Dommer Kim Larsen (glimrende for begge parter).

Døllefjelde sikrede sig et point i sidste minut til uafgjorte 3-3 i topkampen i Døllefjelde på en lun efterårsdag søndag middag i en lidt dramatisk afslutning, efter FC Nakskov føring syv minutter før kick-off.

Tonni Petersen fik med sine to scoringer stadfæstet sin topscorer titel i LF serien med 18 mål, to foran Nicolaj Andreasen, som nettede til 2-3 og fik DMI til at lugte point.

FC Nakskov dominerede kampen i 1. halvleg, hvor pausen ikke var god for gæsterne, da DMI kom mere ind i kampen, da FC Nakskov trak sig mere tilbage på banen.

Tonni lagde ud med et pragtmål efter hjørne fra ”Jord” - Læs anfører Joachim, der blev hentet videre af en DMI forsvarer til Tonni, der kastede sig frem, men DMI scorede kort efter til udligning inden ”Jord” bankede bolden bag rutinerede målmand Jan Christiansen, der i en årrække har været en god DMI mand. Joachim bragte FCN foran efter 20 minutters spil.

Der var chancer frem og tilbage og målmand Magnus Rasmussen har ikke haft så travlt i sæsonen som i dag!!

Tonni scorede sit andet mål et kvarter før tid efter en godt overliggerskud fra Tobias Tubbe, som blev fulgt godt op af Tonni, som af driblede målmanden og nettede. DMI ville gerne have off-side på hændelsen, men en kølig god dommer Kim Larsen afviste DMI protester godkendte målscoringen.

De sidste minutter var hektiske, og evig farlige Nicolai Andreasen scorede til 2-3 og i sidste minut blev DMI pointvinder ved at fortsætte en frisparkshændelse, hvor Anders Kjær tacklede en DMI spiller 10 meter udenfor feltet, som gav ham gult kort efter målet, da dommer Kim Larsen ikke havde fløjtet stop i spillet.

”Jord” blev jordet af Jonas Kofoed og fik direkte rødt for denne svinestreg i de døende sekunder.

Benjamin Hansen havde muligheden i overtiden på langskud for at gæsterne have fået sejren.

I bagspejlet er uafgjort nok retfærdigt mellem de to bedste hold i rækken selv om der var ærgrelse i FC Nakskov lejren, at DMI blev lukket ind i kampen.

Efter efterårsferien har FC Nakskov sidste kamp i sæsonen søndag den 29. oktober kl. 13.00 og herefter halveres pointene til forårs turneringen.