FC Nakskov stadig ubesejret i efteråret

image Jord til 0-2 efter energi indsats. Foto: Paparazzi.
rassi
22. september 2017 kl. 23:12

LF serien: FC Nakskov – Maribo 5-2 (3-0). 9. minut 1-0 Amel Asimovic, 11. minut 2-0 Tonni Petersen, 42. Minut 3-0 Tonni Petersen, 49. Minut 4-0 Mads Jørgensen, 73. Minut 5-0 Mads Jørgensen, 82. Minut 5-1 Ukendt spiller, 85. minut Stefan Lerche Johansen. Gule kort: 53. minut Tonni Petersen (FCN) & 82. minut Benjamin Hansen (FCN). Dommer: Brian M. Pejter (ingen problemer) Tilskuere: 175 på OK+ Stadion.

Det var med stor spænding om FC Nakskov kunne holde niveau før kampen mod ”hovedstads konkurrenterne” fra Maribo i Lolland kommune.

Dette ud fra at begge hold har gjort det godt ind til videre i turneringen og scoret mange mål. Det blev inden undtagelse fredag aften, hvor hjemmeholdet holdt sit med hele fem scoringer.

FC Nakskov fik en god start på kampen med et par mål efter ca. 10 minutters spil og med en scoring til 3-0 lige inden pausen var ud af den kamp.

I anden halvleg blev indskiftede Mads Jørgensen med en dobbelt scoring straks efter indskiftningen og et kvarter før tid.

Trænerparret satte ligeledes Marius Østergård og Oliver Hansen ind som nye holdkræfter.

Maribo er kandidat til TOP 6

Maribo var en farlig outsider stillingsmæssigt inden kampen i TOP 6 som er afgørende for forårets oprykningsspil! De viste først tænder i slutningen af kampen, hvor hjemmeholdet grundet holdets anden advarsel (Benjamin Hansen) endelig kom til scoringschancer, hvor målmand Magnus Rasmussen med en fodparade holdt dem ude, men også blundede ved et frispark langt udefra uden aktiv reaktion fra hans side.

5-2 blev resultatet fuldt fortjent, hvor Tonni Petersen og Amel Asimovic begge ramte stolperne i første halvleg.

Joachim blev udskiftet i 2. halvleg efter en forhåbentlig lille fibersprængning efter nærkamp.

Næste match er søndag i kommende uge i Rødby.

Serie 1 tabte deres første kamp torsdag hjemme, hvor Eskilstrup gæstede 2-4 med et ungt entusiastisk hold, hvor målmand Ronnie Rasmussen var lidt uheldig ved to af scoringerne.