image Tonni 1-0 på hovedstød. Foto: Paparazzi
rassi
21. april 2017 kl. 22:45
Tonni scorede ægte hattrick

FC Nakskov - Horslunde 8-1 (3-0) 7. minut 1-0 Tonni Petersen, 9. minut 2-0 Tonni Petersen, 26. minut 3-0 Tonni Petersen (straffe), 40. minut gult kort Patrick Johansen (Horslunde) 48. minut 4-0 Joachim Christiansen, 58. minut 5-0 Mads Jørgensen, 71. minut 6-0 selvmål, 73. minut 7-0 Nicolai Ottosen, 75. minut 8-0 Marius Østergård, 76. minut 8-1 Jakob Emil Rasmussen. Dommer Albin Mustafi - ingen problemer. Tilskuere: 100 på OK Plus stadion.

Ægte hattrick af Tonni før pausen

På en aften der vejrnæssigt afholdte tilskuere for at være vidner i det kolde, blæsende og regnfulde vejr blev det til en storsejr over Horslunde på hele 8-1 efter tre mål af Tonni i 1. halvleg, hvilket fik FC Nakskov op på en delt 2. plads med Systofte i opryknings spillet i LF serien efter to runder.

En kamp i moderat tempo mod et svagt spillende Horslunde hold blev det til en målrig aften for de fremmødte.

Tonni viste igen sit målindstink som de seneste år har viste i sine ungdomsår og tydeligt en god forløsning for den skarpe angriber og tydelig glæde at vinde lokalopgøret som var en ensidig affære.