Menu

FC Nakskov tabte kamp og terræn om 2. pladsen

image Billedarkiv fra scoring sidste år på kunstgræsbanen ved ZOO. Foto: Rassi
13. maj 2017 kl. 21:44

NFC - FCN 2-1 (2-0). 15. minut 1-0 Simon Palle, 44. minut 2-0 Simon Palle, 85. minut 2-1 Tobias Nielsen. Gult kort: 21. minut Rasmus Pedersen (FCN).

FC Nakskov tabte en vigtig kamp i toppen i eftermiddag på 21`ves bane ved klubhuset. En middelmådig indsats af gæsterne, hvor kampen fik den rigtige vinder.

Kampen kunne dog have endt uafgjort, hvis dommeren ikke afviste en klar hånd i slut minutterne i straffesparksfeltet efter Tobias Nielsen havde reduceret nykøbingensernes føring.

Systofte må have jublet på Falster, da holdene nu ligger lige med 23 points på 2. pladsen her få runder før afgørelsen om oprykning til sjællandsserien. Listrup er stukket af, selv om de forleden tabte point mod Væggerløse.

Næste kamp er søndag d. 21. maj hjemme kl. 10-45 mod Væggerløse på OK Plus Stadion.