FCN & Frem delte på kunstgræsbanen

image En masse tvekampe igennem kampen. Foto: Paparazzi
rassi
07. oktober 2017 kl. 21:05

LF serien FC Nakskov – Frem Sakskøbing 2-2 (0-2). 25. minut 0-1 Dennis Olsen, 44. minut 0-2 Mickey Jacobsen, 60. Minut 1-2 Marius Bohman Karlsen, 84. Minut 2- Benjamin Hansen. Gule kort 51. Minut Dennis Olsen (Frem), 52. minut Tonni Petersen (FCN), 87. minut Benjamin Hansen (FCN) & Martin Lohse (Frem). 85 tilskuere på Lollands Kunstgræsbane.

Topkampen blev en time før afvikling rykket fra OK+plus banen ved Bregnevej til kunstgræsbanen bag bakken, da den megen nedbør gjorde banen for blød at afvikle bold på.

Vejret gjorde også at mange blev hjemme med varm cacao og de gik glip af topkampens fire mål, hvor Frem lidt unfair efter spilfordeling bragte sig foran på et straffespark efter Nikolaj Friis i en glidende tackling berørte en ”Fremmer” på skinnebenet, som dommer Besnik Shala fløjtede for. Anfører Olsen scorede sikkert bag Magnus Rasmussen. Frem fik øget føringen et minut før pausen ved Mickey Jacobsen på en friløber, hvor der blev appelleret for offside uden flaget kom op af liniedommer Abidin Mustafi.

FC Nakskov fik udlignet efter pausen

Efter et kvarter reducerede Marius ”Fejø” efter assist af Tobias ”Tubbe” Nielsen og Benjamin Hansen nettede i det 84. minut efter assist fra Marius Østergaard i en ikke så seværdig kamp for de gæve tilskuere der holdt ud i det dårlige fodboldvejr.

Uafgjort, hvor hjemmeholdet kom bedre med i kampen og begge hold stadig ubesejrede i rækken.

Kampen burde i sidste sekunder have fået et andet udfald, da en Frem forsvarer klart med hånden prøvede at redde et nærgående forsøg bag mållinjen, men inden reaktion for dommer og liniedommer.

Et fortjent varmt bad til aktørerne, hvor Frem spillede årets fjerde uafgjorte kamp og FC Nakskov mistede førstepladsen, da Døllefjelde i overtiden vandt 4-3 over Rødby.

Serie 1 viste styrken igen og stadig i toppen efter 3-1 sejr på kunstgræsbanen efter LF seriekampen.

På onsdag den 11. oktober er der hjemmekamp igen for LF serien og hvis vejrguderne er med os, så på græsset på OK + stadion kl. 19.00 mod Søllested.