Komfortabel FC Nakskov sejr i lokalopgøret

image Tonni på tavlen til 2-0 på langskud. Foto: Paparazzi
rassi
26. august 2017 kl. 00:42
Forrygende første halvleg grundlagde sejren mod chanceløse Horslunde

LF serien FC Nakskov – Horslunde Boldklub 7-0 (4-0). 6. minut 1-0 Tobias ”Tubbe” Nielsen, 14. minut 2-0 Tonni Petersen, 19. minut 3-0 Joachim ”Jord” Christiansen, 41. minut 4-0 Joachim ”Jord” Christiansen, 57. minut 5-0 Joachim ”Jord” Christiansen, 63. Minut 6-0 Rasmus Pedersen, 72. Minut 7-0 Oliver Hansen (straffespark). Gule kort: 4. minut Morten Madsen (Horslunde), 78. minut Anders Kjær Christiansen (FCN), 90. minut Tonni Petersen (FCN). 185 tilskuere på OK+ Stadion. Dommer: Mike Czuba (fejlfri god afvikling).

På en af årets bedste sensommer aftener vejrmæssigt var små to hundrede tilskuere vidner til en storsejr i lokalopgøret mod Horslunde på hele 7-0, hvilket giver holdet en topplacering efter 2. runde af den lokale række.

Igen viste anfører Joachim Christiansen målinstikt og scorede hattrick for anden kamp i træk, hvorend hattricket i Nykøbing i sidste weekend var ægte, i aften var der en lille pause, der gjorde det til et hattrick ifølge fodboldsproget.

FC Nakskov spillede før pausen med hurtigt spil et forrygende show for de fremmødte, med gode kombinationer og ikke mindst var aftenens mål rene perler i afslutningsfaserne, hvilket trænerduoen Jens Jessen og Jan Hougaard var særligt glade for ud over sejren efter kampen.

Spillerne gjaldede med kampråbet og hvem var det der vandt i dag  - ”det var dem fra Nakskov af” og så vil redaktionen ikke skrive, hvad sangen sluttede med! Stor glæde på Bregnevej 57 til høj tekno musik til spillernes afladning i rum 13 i kælderen et par timer efter kampen.

Lidt bemærkninger til målscoringerne:

• ”Tubbe” lagde ud med et flot langskud og grundlagde aftenens kamp oplevelse.
  • Tonni scorede sæsonens første mål (2-0) på flot langskud og nu er han i gang som ”Tonni målmager” som han var kendt for i sine sene ungdomsår. Lidt ærgerlig gult kort, som han burde være for klog til at få i slutfasen.
  • Joachim viste igen som anfører, at han har målnæse og en eminent sparketeknik, er turneringens suveræne topscorer efter to spillerunder med 6 scoringer. Kunne have scoret et par mål mere med sit hoved foran Horslundes mål efter gode oplæg.
  • Forsvarer Rasmus Pedersen, som ikke var med i Nykøbing på banen, men som tilskuer, efter en uges sygdom brugte sit kloge hoved efter et godt kvarter af 2. halvleg med et hovedstød, hvor Horslundes målmand Rune Rasmussen ikke kunne forhindre bolden gik under hans rækkevidde.
  • 17 årige debutant Oliver Hansen blev ind skiftet i 2. halvleg, godt opildnet af ungdomstilskuere på siddetribunen efter de tre på bænken varmede op efter trænerparret sikkert har tænkt nu er sejren godt i hus. Oliver vidste i et par situationer, at han hører til omkring truppen, og et historisk øjeblik var det, da hans store broder Benjamin Hansen blev nedlagt i straffesparksfeltet og som ren gestus fik Oliver muligheden fra 11 meters pletten, at komme på tavlen og det gjorde han med en sikker scoring. Oliver vil huske dette resten af sit fodboldliv.

Sejren fredag aften mod Horslunde var en storsejr opfølgning fra sidste sæson på hjemmebane, som blev på 8-1 og har vist det seneste år med målrige lokalopgør med vennerne fra Horslunde, som var en kneben 4-3 sejr i Horslunde i foråret, som nemt kunne have endt uafgjort.

Marius Østergaard måtte se sine kammerater på sidelinjen i aften efter en spilledags karantæne, men kan være med i truppen i 3. runde Vålse mod Nordfalster, som har spillet to uafgjorte kampe i sine to første kampe.

Kampens spiller blev blandt kammeraterne og træner, holdleder truppen Joachim Christiansen med gode stemmer til forsvarsspillerne Patrick Johansen og Nikolaj Friis, som viste god attitude, men alle gjorde en holdindsats også stakkels målmand Magnus Rasmussen som havde en fridag uden udfordringer, men kunne glæde sig over kammeraterne gjorde det vanskeligt for Horslunde, at udfordre FC Nakskov målet denne gang.

Truppen mødes igen mandag på Bregnevej til nyt træningspas og herligt, at se angriber Benjamin Hansen spille en hel kamp og i kommende god form. Det lover godt for HOLDET!

Flere billeder fra kampen lægges på hjemmesiden i weekenden!