Menu

NFC bankede FCN væk fra 2. pladsen

image Mads Tiller Hansen bragte gæsterne foran 1-0 på hovedstød efter et kvarter
rassi
08. april 2017 kl. 00:58
Nykøbing FC vandt 3-1 i premieren

Premieren i LF seriens oprykningsspil var ikke FC Nakskov venlig, da Nykøbing FC med en 3-1 sejr spillede sig væk fra jumbopladsen i 1. runde efter 0-2 ved pausen.

To mål på et minut tog luften ud af kampen efter et kvarters spil med mål af Mads Tiller Hansen og minuttet efter Sebastian Werneburg i fri position udspillede en lidt passiv målmand Magnus Rasmussen i situationen.

Efter pausen bragte indskiftede Tonni Petersen på et reducerings mål hjemmeholdet ind i målkampen efter 51. minutters spil, men otte minutter efter slog Michael Stryger kampresultatet fast til 3-1.

Muligheden var stor, da FCN fik tilkendt et straffespark af dommer Michael Skaarup, men vævre Joachim Christiansen fik målet annulleret, da han efter en ripost fra stolpeskud skød bolden bag målmand Mathias Lindegaard, som de nye dommerregler foreskriver.

Et gult kort i det 79. minut til gæsternes Kasper Myssen og dermed spillerreduktion i næsten resten af kampen fik ikke hjemmeholdet yderligere på "måltavlen"!

Resultatet gør at FC Nakskov mister sin 2. plads i weekenden.