Menu

FC Nakskov afslører ny cheftræner - se artiklen

image FC Nakskov afslører ny cheftræner! - se artiklen
rassi
29. maj 2019 kl. 13:00

 

Sådan ser Lasse Nagel ud i ny trøje. Foto: Peter Walbjørn

FC Nakskov har fundet afløseren til cheftræner Peter Kamper Hansen, der stopper til sommer. Valget blev til Lasse Nagel, som er 36 år og stammer fra Falsterområdet. Lasse kommer som træner senest tilknyttet Toreby Grænge Boldklub.

Seniorudvalget (Allan Larsen, Bjarne Pedersen og Peter Walbjørn) ser frem til samarbejdet med Lasse, og efter flere positive samtaler, mener de at have fundet træneren, som kan føre det videre og samtidig videreudvikle på det som Peter Kamper og Robin Gustavsen har gjort med holdet.

Hjemmesiden har stillet Lasse tre spørgsmål, der gerne skulle informere, hvem han er og står for.

Fortæl lidt om dig selv indenfor fodbolden:

Fodbold har altid har en stor betydning for mig. Først som spiller, hvor jeg startede som helt lille i Toreby Grænge Boldklub. Efter gode år i min barndomsklub, skiftede jeg til B.1901 som senere blev til LFA osv. Her spillede jeg mange sæsoner, før det blev til et par seniorkampe på LFA bedste mandskab. Skader og arbejde gjorde, at jeg valgt nye veje og førte mig til sidst tilbage til TGB, hvor jeg spillede flere sæsoner i LF-Serien.

Min træner karriere startede som U16 træner i Væggerløse. Denne stilling blev efter et halvt år, skiftet ud med 1.holdstræner i VB. Her var jeg træner i små 5 år, hvor vi hurtigt rykkede op og formåede at etablere os i den øverste halvdel af LF-Serien. Efter en lille pause, blev jeg tilbudt at overtage et ungt herre senior hold i TGB. Det kunne jeg ikke sige nej til. Efter et halvt år, blev det til endnu en oprykning til LF-Serien, hvor holdet nu er i gang med at etablere sig.

Hvad fik dig til at sige ja, til at blive cheftræner i FC Nakskov?

Jeg har altid fulgt meget med i den lokale fodbold og selvfølgelig også i Nakskov og dens udvikling de sidste par år, med dannelsen af FC Nakskov. At sige ja til muligheden for, at blive cheftræner for en af de bedste hold på Lolland Falster, var ikke særlig svær. Jeg er først og fremmest utrolig stolt over, at jeg har fået muligheden og så glæder jeg mig til, at prøve kræfter med så stor en klub og ikke mindst være med til, at skabe gode resultater sammen med spillerne og staben omkring holdet. Så de personlige ambitioner om, at blive prøvet af på højt niveau og muligheden for, at arbejde med nogle af de bedste spiller på Lolland Falster, har helt sikkert været kraftigt med til, at det blev et klart JA til udfordringen i FCN!!

Hvad er dine forventninger til FC Nakskov - spillere- omgivelser osv?

Jeg har helt sikkert store forventninger til, at spillerne er klar til, at arbejde videre på den flotte udvikling de har gjort i foråret. Omgivelserne ved jeg er på plads og jeg kan helt ærligt ikke vente til, at vi skal i gang med den nye sæson. Der er så meget potentiale i FCN og jeg kan mærke, at folkene omkring senior afdelingen brænder for det og det smitter helt sikkert af. Jeg ser frem til, at komme i gang med dagligdagen i FCN og møde spillerne og alle andre i klubben efter sommerferien.

FC NAKSKOV byder Lasse Nagel velkommen på Bregnevej, som har fået en to-årig kontrakt, samtidig er Robin Gustavsen et år som assisterende træner for førsteholds truppen.

Luk