Menu

FC Nakskov optimerer til 2. halvleg af senior sæsonen

image Kamper er klar til kampen om overlevelse i sjællandsserien
rassi
19. november 2018 kl. 21:32

Træner Jens Jessen opsagde sin aftale op til Sjællandsseriens sidste kamp i Ringsted, hvor Peter Kamper Hansen overtog taktstokken.

Derfor en opgave for FC Nakskov om at skaffe en ny træner for holdet, som nu er på plads, da Peter Kamper har takket ja til at arbejde videre med holdet frem til sommeren 2019.

Spillertruppen har mandag til aftens træning fået beskeden, som vækker glæde blandt spillere og klubben.

I samme sammenhæng har seniorudvalgsformand Ole Jørgensen for længst meddelt, at han stopper på bestyrelses posten og derfor er der arbejdet på, hvordan konstellationen i seniorregi skulle være fra årsskiftet.

Ny titel – sports chef - velkommen Allan!

FC Nakskov har visionen om at tilknytte en sports chef og det er lykkedes med Allan Larsen, som tidligere har været i klubben, som spiller i mange år og træner i bl.a. Team Lolland regi, og efter stoppet i Horslunde Boldklub i år som træner i klubben i flere år, har Allan takket ja til at være sports chef i barndomsklubben på Bregnevej og stikke retningen for fremtiden – FC Nakskov.

Derudover er der dannet en samlet trekløver, da Bjarne Petersen og Peter Walbjørn pr. 1. januar vil danne et seniorudvalg, hvor Peter Ottosen stadig er LF-serietræner.

Bjarne Pedersen med i seniorudvalget

Holdleder Allan Jeppe fortsætter sin utrættelige holdleder arbejde for sjællandsserieholdet, hvor Jan Haugaard stopper som assistent træner.

Imellem tiden har Jens Jessen fået kontrakt i Døllefjelde Musse, så en særlig hjemmekamp lørdag den 11. maj, hvor bundholdene mødes på OK Plus Stadion.

Træningen med holdene neddrosles i næste uger, så er der opstart igen medio januar måned til en ny sæson – 2. halvleg – hvor Sjællandsserieholdet skal kæmpe sig ud af nedrykningszonen og LF serieholdet skal spille nedrykningsspil efter sin 8. plads.

Læs sportens sider i Lolland-Falster Folketidende - tirsdag!