image Tonnis første scoring efter indlæg af Rasmus P. Fotos Paparazzi
rassi
25. maj 2019 kl. 21:07
Tonni hat-tricker

SJÆLLANDSSERIEN FC Nakskov – Slagelse B&I 3-1 (3-0). I minutterne 18., 27. og 40. Tonni Petersen til 1-0, 2-0 og 3-0, 65. minut 3-1 Adam Kolberg. Dommer: Michael Skaarup (glimrende). 136 tilskuere på OK+ Stadion

I eftermiddag var der tre kampe tilbage i rækken inden sommerferien. Nu er der kun to kampe tilbage, og resultaterne i dag gjorde at FC Nakskov med sejren mod Slagelse har reddet klubben til endnu en sæson i Sjællandsserien.

Sejren blev grundlagt efter den bedste første halvleg holdet har spillet i forårsrunden, hvor Tonni Petersen var målkongen med et vaskeægte hattrick med flotte mål og energi på 22. minutter. Respekt.

TONNIS GOAL - SHOW!

Tonni 1-0 i det 18. minut efter flot hårdt indlæg fra venstre af Rasmus P.

2-0 Tonni

og så var hattricket hjemme i første halvleg treeeee nul.

Den nye energi, som bl.a. træner Peter Kamper Hansen har tilført holdet med disciplin og kondition i den sure tid, kom igen til udtryk, hvor holdet inden kampen vidste rivaler som Herlufsholm og Køge BK vandt deres kampe. Nykøbing FC spillede uafgjort 2-2 mod Haslev FC og stillingen viser nu at FCN har 27. point på 6. pladsen og Haslev FC på 9. pladsen, på 4.sidste pladsen, der kan være dumboplads, har FC Nakskov den fordel, hvis de sidste kampe tabes og Haslev vinder deres, at ved pointlighed, så er indbyrdes målscore afgørende og her står Nakskov-holdet sig bedst.

En sejr i dag grundlagt efter godt spil og overtag, blev ændret efter pausen, hvor Slagelse tog taktstokken og var ved at drille lidt for meget efter reducerende mål, men målmand Emil Nielsen var ekstra god et par gange med indgreb og redninger, og Slagelse havde et stolpeskud som målmanden forudså uden reaktion, men at det havde Emil styr på.

Målmand Emil Nielsen havde intet at lave i første halvleg, men blev udfordret i 2. halvleg og klarede det ofte med en enkelt hånd og havde en superredning efter 3-1 og holdt Slagelse fra scoringer.

Der var jubel  og improviseret eftersluk efter kampen i en glad trup. I har gjort det godt drenge med jeres sammenhold.