image FC Nakskov pres i 2. halvleg. Fotos. Paparazzi
rassi
22. september 2018 kl. 22:22
rassi

SJÆLLANDSSERIEN FC Nakskov – Greve Fodbold 0-1 (0-1). 3. minut 0-1 Kasper Ingemann Olesen. Gule kort -samme situation- 82. minut Simon Bruus (Greve Fodbold) & Tonni Petersen (FC Nakskov). Dommer: Kim Larsen (næsten problemfri afvikling, kun en straffesparksdiskussion). Tilskuere: ca. 100 på OK + stadion.

FC Nakskov kunne kun overraske i eftermiddagens kamp mod Greve Fodbold, som kom til Lolland som ubesejrede i 6. spillerunde og vendte hjem med samme status som tophold i rækken med Køge Nord.

Det omskiftende vejr gjorde en våd bane efter den periodevise nedbør fra middag, men efter kickoff var der lutter sol, men en kraftig blæst på tværs af banen.

Kampen blev tabt efter en tidlig scoring i det 3. minut, da Kasper Olesen pludselig stod fri foran FCN målet og skulle kun sætte indersiden på. En kold dukkert hjemmeholdet havde at kæmpe imod efterfølgende, hvor Greve var spilstyrende i en kedelig 1. halvleg, hvor meget af spillet ikke var foran nogen af målene.

Træner Jens Jessen havde igen valgt en afventende spillestil med håb om omstillinger. Taktikken blev foran 30 ledere og sponsorer et par timer før kickoff offentliggjort.

1. halvleg

Efter pausen og med indskiftning af ryg skadede Benjamin Hansen viste mere offensivt spil til støtte foran en mands hæren Tonni Petersen, de 20 minutter ”Beno” kunne spille, inden han igen måtte på bænken. Indskiftninger af purunge Lukas Brix Christiansen og Mads Jørgensen var med til det blev en mere seværdig kamp.

Uden de store målchancer for begge hold var der mere aktivitet foran Greves mål.

FC Nakskov satsede på at få point, men det lykkedes desværre ikke.

Flere hjørnespark med fremrykkede stærke forsvarsspillere som Anders Kjær og Anton Schelde rystede udeholdets position. I en enkelt situation appellerede FCN-spillerne for straffespark, da bom stærke Anders Kjær blev skubbet omkuld, men den ellers udmærkede dommer Kim Larsen dømte hjørnespark.

Anders Kjær blev skubbet I Greves felt, men den ellers glimrende dommer Kim Larsen var ikke enig. Alle peger mod 11-meters pletten og Greve var lettede.

Intensiteten var som skrevet øget og i det 80. minut kom Tonni Petersen i klammeri med Greves Simon Buus, da denne blandede sig i in fighten om en bold Tonni havde med Greves målmand Tobias Siig.

Tonni i klammeri.

FC Nakskov skal nu i en såkaldt ”6 point” kamp kommende lørdag på en kort ude bustur til DMI´s anlæg, og møde lokal rivalen Døllefjelde Musse, som tabte med tenniscifrene 6-0 mod Ringsted i dag.