image Rasmus åbnede med sin scoring for en jubeldag. Foto: Paparazzi
rassi
20. oktober 2018 kl. 21:00
Efter fem nederlag i træk endelig sejrsjubel på Bregnevej

Sjællandsserien FC Nakskov – Køge BK 3-2 (2-0) 18. minut 1-0 Rasmus Pedersen, 40. minut 2-0 Benjamin Hansen, 50. minut 2-1 Victor Rybak Frandsen, 53. minut 2-2 Emil Friis, 65. minut 3-2 Lucas Brix Christiansen. Gule kort: 29. minut Ishak Berk (Køge BK), 39. minut Jens Harrekilde (Køge BK), 90. minut Oliver Hansen (FC Nakskov) & Kasper Kling (Køge BK). Dommer: Micheal Skaarup (rutineret afvikling). 176 tilskuere på OK + Stadion.

I 10 runde blev det endelig til sejr for FC Nakskov i sjællandsserien mod bundholdet Køge BK og sejrsråbet med, ”hvem var det der vandt i dag” rungede i det gamle klubhus i kælderen på Bregnevej 57 efterfulgt med opråbet i mange omklædningsrum ” - Store p…..”

Et opgør, hvor begge hold jagtede en succesoplevelse, som deres klubber trængte til to runder før vinterpausen.

Kampen var åben med offensivt spil fra begge hold, hvor FC Nakskov åbnede målfesten med en scoring af forsvarsspilleren Rasmus Pedersen der fik sat sidste fod på bolden i straffesparksfeltet (se forside billedet) efter 18 minutters spil. Ind skiftede Benjamin Hansen øgede før pausefløjtet til 2-0 på et følt hovedsstødsmål over Køges målmand Phillip Döpping og smilende var store på OK + Stadion blandt hjemmeholdets fans.

Indskiftede Benjamin viste sit målinstinkt og scorede på hovedstød over Køges målmand før pausen. Foto: Rassi

I kampprogrammet var overskriften ”Så skal der scores….. mål, mål, mål……” og i sætningen var ikke tænkt på Køge, som kom bedst fra 2. halvleg med en reducering til 2-1, som var klart off-side uden reaktion fra linjedommer Kaj Balle og det rystede hjemmeholdet, som også måtte indkassere endnu en Køge scoring med et brag af et skud af Emil Friis, uden chance for FC Nakskovs suveræne målmand Emil Nielsen, som havde gode og sikre indgreb i løbet af kampen.

Men overskriften kom til sin rette, da unge Lukas Brix Christiansen blev spillet fri 25 minutter før tid, og i to omgange fik chancen for at score efter halvklaring af Køges målmand.

Spændingen fortsatte efter angreb fra begge lejre, men efter 6 minutters tillægstid var den forløsende sejr et faktum 3-2.

En mandfolkeindsats af alle, som blev lidt beskæmmet af en indfight ved sidelinien, som gav tumult i det 90. minut, da en kop kæmpende ind skiftet Oliver Hansen kom i unødvendig nærkamp med efterfølgende skub, som gav to gule kort til begge hold for at skabe ro og fortsat spillafvikling, en god beslutning af kampens dommer Michael Skaarup.

FC Nakskov kan efter sejren skifte plads i bunden med Døllefjelde, som tabte 2-0 i Tuse, så 10. pladsen blev skiftet til en 9. plads inden sidste spillerunde, hvor FC Nakskov på lørdag skal til topholdet Ringsted.