Menu

Positive tenniscifre i Greve

image Rasmus P. åbnede kampen som blev starten til sæt og match bold. Fotos: Paparazzi
rassi
04. maj 2019 kl. 21:44

Sjællandsserien Greve Fodbold- FC Nakskov 0-6 (0-3). 26. Minut 0-1 Rasmus Pedersen, 29.minut 0-2 Tonni Petersen,38. Minut 0-3 Benjamin Hansen, 76. Minut 0-4 Benjamin Hansen, 84. Minut 0-5 Mads Jensen, 90. Minut 0-6 Benjamin Hansen. Tilskuere: 20 (hvor halvdelen var fra Nakskov).

FC Nakskov kunne lørdag kl. 12.45 bogføre tre points på kontoen og en forbedret målscore efter kampen i Greve.

Der måtte gå knap en halv time før der kom hul på målscoringen ved forsvarer Rasmus Petersen der efter et indlæg fulgte bolden over målstregen.

Inden denne føring havde gæsterne vist med indstilling og fight der var lagt op til en positiv Nakskov- lørdag. Der havde været nærgående forsøg ved Tonni og Benno og Joachim Christiansen havde et følt frisparkshug på overliggeren. Tonni og Benno fik bragt holdet på sejrskurs inden pausen.

Tonni scoring til 0-2

Benjamin cementerende den klare føring til 3-0 og nettede yderligere  efter pausen

2 halvleg og hattrick
De fremmødte fans var sikker på holdet ville fortsætte det aggressive fodboldspil efter pausen, men det viste sig modsat, da holdet faldt tilbage på banen og overlod Greve mere plads, hvor målmand Emil Nielsen et par gange måtte gribe flot ind og tog blandt andet et langskuds forsøg og reddede bolden til hjørnespark med i fuld længde at forhindre boldens retning i målet.

Benjamin -dagens spiller- blandt kammeraterne øgede føringen til 4-0, indskiftede Mads Jensen på tæt hold til 0-5 og i sidste minut igen Benno med sit tredje mål og dermed hattrick til slutfacit 6-0 i første sæt.

En herlig stor sejr der kunne have været to cifret, hvis alle chancerne blev omsat i mål.

2. sæt er næste match hjemme mod Døllefjelde på lørdag og FC Nakskov kan med sejr nærme sig stregen over nedrykningstregen.

Greve lignede et såret hold, men havde dog forsøg her ved et frispark, hvor koncentrationen lyste ud af FC Nakskov og målmand Emil holdte rent bur