image Anton Schelde header efter hjørnespark. Foto:Paparazzi
rassi
01. september 2018 kl. 22:29
rassi

Sjællandsserien Køge Nord FC - FC Nakskov 3-0 (2-0). 10. Minut 1-0 Basti Abildå, 27. Minut 2-0 Andreas Granskov,  65. Minut 3-0 ukendt spiller. Gult kort: 82 minut Marius Østergård. 130 tilskuere på Rishøj stadion (kunststofbane). Ingen kampprogram til disse.

FC Nakskov fik det lige så svært som forudset, da man gæstede Køge Nord (tidligere Rishøj) lørdag eftermiddag. Hjemmeholdet satte sig på kampaktør med tempo og godt spil fra start på kunstgræsbanen. Rishøj hed holdet for tre år siden, og lå i 2. division og opsamler spillere der ikke kan komme på HB Køges 1. divisionshold bl.a.

Køge Nord FC fik hul på målscoringen efter 10. minutters spil efter frispark, som fik ”lov” at tage dette hurtigt ti meter fra åstedet af dommeren Albin Mustafi, hvilket overrumplede FC holdet, som bare fik en grinende dommer attitude, da dette højlydt blev anmærket fra spiller og trænerside.

Føringen blev udvidet efter knap en halv times spil af den tidligere FC Nordsjællands spiller Andreas Granskov på et langskud uden chance for FC Nakskov målmand Emil Nielsen.

Dominansen fortsatte efter pausen, dog var Køge Nord ikke så kampstyrende og tempo nedsætning, men havde dog 3-4 nærgående forsøg mere, men skød forbi Emil Nielsens mål.

FC Nakskov var ikke mange gange nær hjemmeholdets mål, kun ved hjørnespark især i 2. Halvleg og så forsøgte Benjamin Hansen et par langskud over Køges målmand, der var for langt ude af sit mål, men ind kom bolden ikke trods de gode forsøg.

Nederlaget blev accepteret i spiller- og leder truppen i bussen efter kampen, som anerkendte de havde mødt en modstander, der var klart bedre. Holdet ligger 4. sidst.

Afstemningen som dagens spiller i FUNCH-bussen blev topscorerne anfører Anders Kjær Christiansen og Benjamin Hansen. Der var musik og godt humør blandt de hjemvendte.

Næste kamp er hjemme på OK + Stadion på en flot grøn græs bane på lørdag den 8. september mod Tuse IF kl. 15.30, hvor indstillingen er klar, at der skal points på kontoen og sammenhold.

LFS-holdet rykker og scorer

Det bliver et dobbelt arrangement, da LF-serien spiller hjemme mod Væggerløse for sjællandsseriekampen. Holdet fik i en lidt uforudsigelig række en storsejr ude mod Nykøbing FCs tredje hold, som blev besejret med hele 7-0 og ligger pt på 3. pladsen inden andre hold spiller søndag!

De to anførere har planlagt et socialt arrangement om aftenen i klubhuset for at trupperne kan opleve andet end fodbold. Bestyrelsen bakker op til en festlig aften.