Menu

Emil reddede point til FC Nakskov

image Emil Nielsen reddede straffespark i flot stil i Ringsted
rassi
25. august 2019 kl. 11:34

Referat af cheftræner Lasse Nagel

Lørdag eftermiddag var vi på besøg hos Ringsted IF, et af de formåede tophold i Sjællandsserien. Solen bankede ned over banen og der var ikke en vind der rørte sig, da dommeren fløjtede opgøret i gang kl. 13.00. Som forventet kom hjemmeholdet, som skudt ud af en kanon fra kampens start. Det var vi forberedt på og gutterne virkede okay med det, men vi kom til at stå lidt langt tilbage på banen.

Det udmøntede sig ikke i det helt store chancer til Ringsted og stille og roligt kom vi bedre med i kampen. Vi blev desværre tvunget til en tidlig udskiftning af Patrick Johansen pga. en skade. Han blev erstattet af Marius Østergaard, som spillede en flot kamp på en helt uvant plads som højre back. På venstrebacken havde vi Mads Jørgensen, som erstattede Rasmus Pedersen, som desværre var forhindret i at spille kampen. Mads arbejdede også flot.

Kampens første helt store chance tilfaldt os. Efter et rigtig flot opspil endte bolden hos Visar, som desværre fik lagt bolden i sidenettet. Ringsted var stadig mest på bolden, men vi var bedre med i den sidste del af kampen, hvor spillet flød en smule bedre, dog uden at være prangende.

Visar var lige ved at score første mål. Foto: Paparazzi

Ringsted fik en enkelt stor mulighed, som vores fantastiske målmand Emil klarede med en flot fodparade.

Pause

O-0 ved pausen og kampen var helt åben. Solen bankede stadig ned over banen og det satte sine spor hos spillerne. Vi kom klart bedst ud fra pausen og sad på spillet fra starten af anden halvleg. Det blev også til et par halv store chancer, men Ringsted havde også taget målmand med. To gange var Visar tæt på at gøre det onde ved hjemmeholdet, men overlæggerne hjalp til i første omgang og lidt senere var det keeperen der hev en fin redning frem, på et skud tæt ved mål.

Den sidste del af kampen var præget af et par gule kort, en del udskiftninger og det blev ikke nogen skøn periode i kampen. Ringsted pressede på og 10 minutter før tid fik Friis, ifølge dommeren begået et straffespark. Endnu engang med Emil den største i duellen og han pillede flot straffesparket. De sidste fem minutter var spil primært mod vores mål uden at det blev rigtig farligt. Vi havde et par enkelte mulighede for kontra, men formåede ikke, at holde fast i bolden.

Kampen sluttede derfor, som den startede med 0-0.

Emil fulgte bolden og var klar, hvis langskuddet endte inde for målrammen.

Set over hele kampen er uafgjort ikke unfair. Der var chancer til begge hold og 1 point til os på en svær udebane er ikke dårligt. Vi er derfor stadig ubesejret og kan nu begynde at kigge frem mod næste weekend, hvor Slagelse kommer forbi OK+ Stadion. Vi har lidt skader vi skal kigge på i ugens løb, men ellers glæder vi os til igen at komme i kamp.

Luk