image Visar Krasniqi scorede sit første mål til 1-1.
rassi
02. september 2019 kl. 07:16

af cheftræner Lasse Nagel

Ok+ Stadion lagde lørdag plæne til sjællandsserie opgøret med FC Nakskov og Slagelse B&I.

To hold som begge havde fået fire point ud af de to første opgør. Og indledningen på kampen tegnede også meget lige. FC Nakskov startede rigtig godt ud, med masser af energi og vilje, krydret med godt spil. Dette udmøntede sig også i en stor chance til Mads Jensen, som kun lige blev tacklet af Slagelse målmanden, efter en god dybde aflevering fra Joachim Christiansen.

Dette var startskuddet til et par gode opspil med Slagelse målet, som desværre kun blev til lige ved og næsten. Stille og roligt kom den velsmurte Slagelsemaskine med i kampen og de overtog mere af spillet i takt med, at flere dumme fejl sneg sig ind i opspillet hos FC Nakskov, som løbende igennem første halvleg også blev tvunget til et par udskiftninger pga. forskellige uheld, hvilket betød en del rokeringer på holdet.

Resten af halvlegen havde Slagelse bolden klart mest og havde også en del chancer, som vores efterårsdebutant i målet Magnus Rasmussen klarede flot.

Magnus stod en god kamp i sin efterårsdebut. Fotos: Paparazzi

Derfor var pauseresultatet også 0-0 hvilket vi nok kunne være mest tilfredse med.

Vi fik talt om nogle ting i pausen og startede også fornuftigt ud og var mest på bolden. Tålmodigheden var vendt tilbage til spillerne og vi forsøgte, at holde fast i bolden, som vi rigtig gerne vil. Vi mangler dog stadig en del på den front endnu, men arbejdsmoralen og viljen kan man ikke tage fra spillerne. Vi forsøgte at hold trit med de dygtigt slagelsespiller, men midt i anden halvleg gik den ikke længere. I to forsøg fik Slagelse bolden over stregen og de var nu foran 1-0.

Slagelse havde i perioden efter målet stadig bolden mest, hvor vi lurede på en farlig omstilling. Denne kom også, efter en god erobring af Anders Kjær på midten, der med de sidste kræfter fandt Visar Krasniqi i dybden. Han svigtede ikke og med et flot træk i feltet og en god afslutning, havde vi lige pludselig udlignet. Et flot mål, måske ikke helt velfortjent, men alle mand havde arbejdet for det.

Desværre slog Slagelse til igen lidt senere i kampen, lidt heldigt, fik de afsluttet på kant af feltet og bolden, som blev rettet af, fløj i en bue over Magnus i målet. Rigtig ærgerligt, men Slagelse havde haft et par nærgående forsøg før målet, så helt ufortjent var det nok ikke.

Vi kæmpede os, i den sidste del af kampen, frem til at par gode chancer, som med lidt held havde givet mål. Visar ramte stolpen, Tonni headede lige over mål og Friis headede ligeledes forbi målet.

Men kampen sluttede 2-1 til Slagelse, som sniger sig forbi os i tabellen.

Friis havde et godt hovedstød på tværs og ærgrede sig forståeligt.

Vi må erkende at de var bedre i kampen, men vi arbejdede hårdt og den ros skal spillerne have. Vi er glade for vores indledning af kampen, hvor vi ser at vores koncept virker, vi skal bare blive mere tryg med det og udvikle spillerne til, at turde spille tålmodigt. Vi glæder os allerede til en ny spændende træningsuge og ikke mindst udekampen mod Tuse på lørdag.

Endnu engang tak til alle der kiggede forbi stadion, det betyder meget for os.