rassi
12. oktober 2019 kl. 17:38
Sjællandsserien vandt sæsonens anden sejr

Af cheftræner Lasse Nagel

Fredag aften på en regn og vindblæst Capelli Sport Stadion i Køge lykkedes det endelig for et godt spillende FC Nakskov hold, at få en sejr med hjem.

Kampen startede lige og lidt nervøst, men som minutterne skred frem fik vi mere og mere overtag.

Vi vandt nærkampene på midten af banen og spillede en god omgang fodbold. Som i de tidligere kampe skabte vi mange gode chancer. Det var dog ikke på den mest oplagte mulighed, at vi bragte os foran.

Det blev fortjent 1-0 ved en godt spillende Marius Østergaard. Han tog chancen et godt stykke ude for feltet, og med en flot halvflugter strøg bolden forløsende i mål.

0-1 Marius Ø.

Vi fortsatte presset og det gode spil og skabte mange chancer.

I en lang periode havde Køge svært ved, at finde rum og blev kun lidt farlige ved deres hjørnespark.

2-0 føringen kom fortjent efter et flot opspil, som endte for fødderne af Mads Jatta, der sikkert lagde indlægget fra Julle i kassen. Et rigtig flot mål.

Mads Jatta 0-2

Desværre fik Køge kort før pausen reduceret på et hjørnespark, som Rasmus P uheldigt lagde i eget mål.

Kort efter brager Tubbe bolden på overlæggeren i modsatte ende, hvor Joachim følger op og scorer flot med hovedet. Men desværre fejlvurderer linjedommeren og vinker offside.

Derfor går vi til pausen med en 2-1 føring, masser af positive ting, men igen scorer vi ikke på nok chancer. Vi aftaler i pausen, at jagte den 3-1 scoring så vi kan punktere kampen.

Halvleg

Køge kom dog klart bedre ud efter pausen og lagde et højt pres på os. Det havde vi lidt svært ved at håndtere i starten og på endnu et hjørnespark får de også udlignet. 2-2 og nu kunne alt ske.

Stille og roligt æder vi os ind i kampen igen og kort efter udligningen spiller Joachim, Mads Jatta i dybden og han svigter ikke. Vi igangsatte igen stormløbet mod Køges mål og havde masser af chancer for flere mål.

4-2 bliver det ved Tubbe, der kom på skudhold foran Køge feltet og sparker den flot i mål, fuld fortjent. I perioden efter har vi stadig chancer og Køge bliver ikke rigtig farlige.

Et kvarter før tid, får de dog et meget tvivlsomt straffe begået af Anton. Magnus er tæt på, at pille det, men 4-3 og pludselig unødig spænding i en kamp vi havde styret totalt.

Køges målmand gør alt for at hold spændingen intakt med gode redninger og i to omgange må stolpen hjælpe til, begge gange efter afslutninger fra Tonni.

Til sidst i kampen presser Køge på og får en god chance tæt under mål, som Magnus piller i to omgange. En virkelig vigtig redning og dejligt for Magnus at få den succes.

Det havde dog også været tyveri hvis Køge havde fået point i den her kamp.

Målmand Magnus havde smilet frem sammen med gutterne efter kampen

Der var stor glæde da dommeren fløjtede af og der skal lyde stor ros til hele holdet. Vi så stærke ud og der blev arbejdet godt fra alle. Flotte enkeltmands præstationer var der bestemt også, men holdets moral skal fremhæves som det vigtigste i dag. Det har været en svær periode, med meget stolpe ud og snævre nederlag. Men endelig fik vi fuld valuta, for det hårde arbejde. Nu ser vi frem mod næste kamp, som er på lørdag hvor oprykkerne fra Gørslev kommer forbi. Vi vil rigtig gerne ind i en stime og slutte sæsonen flot af, så det skal der arbejdes på i løbet af ugen og ikke mindst på lørdag kl. 13.30.

Næste lørdag sidste dobbeltarrangement

Kl. 15.30 spiller LF serien mod Eskilstrup som fik en flot 3-1 sejr over Øster Ulslev ude i eftermiddag af de unge gutter og grand old man Johnny O.