FC Nakskov tabte topopgøret

image FC Nakskov forsøgte uden held fredag aften
rassi
05. juni 2021 kl. 00:27

Sjællandseriens nedrykningspil FC Nakskov – Haslev FC 0-4 (0-2). 2.minut.0-1 Malte Buller Pedersen, 38. minut 0-2 Malte Jeppe Køppen, 50. minut 0-3 straffespark Simon Købke, 90. minut 0-4 Lucas Arrocha.  Dommer Brian Pejter (glimrende). Tilskuere: 182 på OK + stadion

Det blev ikke i fredagens aften topkamp, at hjemmeholdet tog afstand for Haslev FC og revanche på nederlaget i Haslev.

FC Nakskov tabte hele 0-4 mod et toptændt Haslev mandskab og skiftede dermed position med Haslev i toppen.

I det herlige sommeraftenvejr kom udeholdet foran 0-1 i de første minutter, hvor Malte Pedersen lobbede bolden over FCN-målmanden Mads Starzec og chokmålet havde stor indflydelse på holdenes spil i 1. halvleg, hvor Haslev leverede gode omstillinger for hjemmeholdets pres.

FC Nakskov var offensive i første halvleg, men anstrengelserne led yderligere et knæk, da Malte Køppen i det 40. minut øgede føringen til 0-2. Før dette havde forsvars strategen Rasmus Peder Pedersen heroisk forhindret med sin fight to farlige situationer ved dygtig indgriben.

FC Nakskov pressede i 2. halvleg trods dårlige odds. Fotos: Paparazzi.

1. halvleg

Haslev bragte sig komfortabelt foran 0-3 fem minutter ind i sidste periode, FCN gav ikke op og forsøgte at komme tilbage med mange angreb uden det første til det store andet et følt stolpeskud fra Tobias Tuppe Nielsen et minut efter.

I det 76. minut fik FC Nakskov en advarsel og 10 minutters straf, trods dette fortsatte hjemmehold, at komme til scoringer, men ihærdig indsats af især angriberen Mads Edlund Jensen lykkedes det ikke og blev yderligere dukket ved Haslevs overtidsscoring til 0-4 til glæde for en hånd-FULD fans.

Facts

Situationen er nu sådan, at der kan blive nedryknings truede for alle 6 hold i nedrykningspillet grundet strukturen i Dansk fodbold.

Holbæk møder lørdag topholdet Jammerbugt FC, hvor hjemmeholdet er et point bagud i forhold til Næsby (fra Fyn) om nedrykningsspøgelset. Hvis Holbæk ikke redder sig på sidste spillerunde, så bliver scenariet for nr. 2 i begge sjællandsserie puljer, at de skal møde i trekantsopgør mod KBU`s nr. 2 i juni.