Tredje sejr i træk for sjællandsserieholdet

image FC Nakskov angreb i 2. halvleg mod Bregnevej
rassi
25. august 2021 kl. 23:46

Af Jørgen Rassi Rasmussen

Onsdag aften dramatik i tillægstiden med 5 gule kort

Sjællandsserien, pulje 2, 3. runde, FC Nakskov – Roskilde Boldklub 1-0 (0-0). 55. Minut 1-0 Noah Skovgaard. Gule kort (90+). Anders Kjær Christiansen, Simon Mørkebæk Christensen, Lukas Brix Christiansen & Patrick Johansen samt en Roskilde spiller for brok før slutfløjt. Dommer: Lars Kulle, SBU (problemfri i den ordinære spilletid). Tilskuere 226 på OK + Stadion.

FC Nakskov ligger nr. 1 i rækken efter den tredje sejr i træk i den nystartede sæson efter aftenens 1-0 sejr mod divisionsreserverne fra Roskilde Boldklub.

I lyskampen fik hjemmeholdet en fortjent sejr selv om gæsterne pressede i slutningen af kampen, men FCNs stærke målmand Mads Starcez holdt buret rent trods et par nærgående forsøg for udligning.

Drama med kortspil i overtid

I overtiden, hvor det var svært at se der skulle spilles næsten 5 minutter extra fik dommer Lars Kulle travlt og i disse minutter blev det til fire gule kort på tre minutter til hjemmeholdet, som derfor måtte slutte opgøret med 7 spillere på banen. I sidste minut ville gæsterne efter massivt pres gerne have haft et straffespark, da de så forsvarskæmpen Mads Jørgensen bruge hånden på et indlæg i den hektiske periode. Ingen fløjt eller reaktion for linjedommer Kim Larsen, som blev overfuset af en Roskilde spiller som derfor fik kampens 5 gule kort for åbenlys protest.

224 vidner på lægterne fik to spil i aften - en god fodboldkamp og kortspilsdrama.

Efter kampen stor glæde i FCN - lejren over at holde nullet, sejren og stor ros til forsvaret, samt en flot scoring fra farlige Noah Skovgaard efter 55. minutters spil.

I den anden kamp i 3. runde tabte Døllefjelde Musse i Næstved med hele 7-0. En kamp fremrykket, da der er Døllefjelde Musse marked  i weekenden og alle kræfter skal bruges til arrangementet.

I 4. runde lørdag den 4. september skal FC Nakskov spille topkamp i Slagelse, som med en sejr i weekenden mod nedrykkerne fra Danmarkssserien Vordingborg IF kan komme a point med FC Nakskov med 9 points efter 3 kampe i den puruge turnering. I Slagelse møder FC Nakskov igen Lars Kulle med fløjten!

Torsdag spiller LF serien en fremrykket kamp på OK plus stadion mod Toreby kl. 19.00, hvor Porses tropper også kan lave en trible sejr i denne række med en god indsats. Kom og bak de unge spillere op.