Udspillet før pausen super comeback efter

image Åbningsmål direkte på hjørnespark. Foto: Paparazzi
rassi
11. september 2021 kl. 20:24

Sjællandsserien FC Nakskov – Gørslev IF 2-3 (0-3) 13. minut 0-1 Niclas Rasmussen, 17. minut 0-2 Emil Friis, 33. minut 0-3 Morten Andersen, 57. minut 1-2 Noah Skovgaard, 76. minut 2-3 Mikkel Fugl. Gule kort: 78. minut Stefan Gundelund Pedersen (Gørslev), 87. minut Magnus Kjeldsen (Gørslev) & 90. minut Emil Friis (Gørslev). Dommer: Michael Gutti (fin afvikling). 225 tilskuere på OK+ Stadion.

FC Nakskov havde før kampen optimisme efter 4 sejre i træk i turneringen. Gæsterne Gørslev viste sig som en stærk modstander i de første 45 minutter og udspillede totalt hjemmeholdet men deres presspil og direkte boldføring og var ofte farlige, hvor FCN ofte var statister og var heldige med ikke at komme mere bagud end de 0-3 på 20 minutter midt i halvlegen, som fik tankerne hen på sidste sæson, hvor holdet tabte uhørt 9-1 i Gørslev.

I det 13. minut åbnede anfører Niclas Rasmussen direkte på hjørnespark, hvor FCN-keeper Mads Starcez ikke så godt ud. Få minutter et godt gennemspillet angreb, hvor tværbolden fra Magnus Andersen blev udnyttet prompte. 0-2 burde havde været underkendt af linjedommer Mikkel Rud Holm, som ikke var på omgangshøjde og vinkede derfor ikke. 0-3 i det 33. minut, hvor målskytten Morten Andersen lobbede bolden over en sagesløs Mads Starcez.

Pauseforvandling

Cheftræner Lasse Nagel måtte i halvlegen tage de gode pædagogiske evner frem for at få stimuleret de unge spillere og bringe ny energi ind i truppen og det må siges lykkedes. Det var et forvandlet hold der kom ind til de sidste 45 minutter, hvor der også blev skiftet livligt ind og ud. Hjemmeholdet var endda spillestyrende og de bange anelser om et kæmpe nederlag.

Anstrengelserne gav pote, da Noah Skovgaard fra 12 meter bankede bolden bag målmand Andreas Fischer til 1-3 til stor jubel på OK+Stadion. Et kvarter før tid bankede Mikkel Fugl ind i kassen til 2-3 og så var der håb om et super comeback i kampen.

Anders Kjær hovedstød lige forbi i overtiden.

Trods tre gule kort til gæsterne de sidste 12 minutter blev det kun til lige ved og næsten trods gode frispark af Tobias Nielsen. I overtiden et hovedstød af rutinerede Anders Kjær, men det blev ved 2-3 og havde måske også været lidt uretfærdigt, da Gørlev i kampens løb havde flest chancer og stolpeskud.

Flot comeback af FC Nakskov som spillede sig godt op og ind i kampen igen, men mistede 1. pladsen til Nykøbing FC og ligger nu på 2. pladsen med et mål bedre og a point med Gørslev IF.

FC Nakskov skal på torsdag en tur til Herfølge som ligger nr. 9 og næste hjemmekamp fredag d. 24. september er topopgør på OK+Stadion mod stærke FC Nykøbing. Så drop Vild Med Dans og kom på stadion.