Menu

Sæsonstart

image Tonni er målmager "Dick" og hans kammerater er klar i Kæge lørdag
Rassi
01. april 2016 kl. 23:42
U19 ligger lørdag ud i tyrkis trøje og blå bukser

FC Nakskovs hold med senior og ungdomsbold er nu parat til forårets turneringsbold her i starten af april. Vores hold er klubbens hold!

Klubbens trænere og ledere har gjort et unikt stykke arbejde siden nytår for, at få holdene udviklet og nu er det turneringsbold, der står for døren.

Drama, spænding, mål, træning, sejre og skuffelser hører med! Men ikke mindst glæden, at spille bold i varme efter den lidt sure optræning med ekstra tøj på grundet kulde, nedbør, fysisk træning o.s.v. og så nu på græs i næste uge… Det er ligesom dyrene… Vi bliver fodboldkåde…

Vores U19 hold (oprykker til divisionsniveau) ligger ud i Øst 2 rækken lørdag eftermiddag kl. 15 i Køge og alle især aktører er højspændt på kampen efter flere ugers unik forberedelse af cheftræner Hans Henrik Krøll med mange træningspas og træningskampe mod seniorhold, som har givet spillerne en fysisk fordel.

En bred trup giver konkurrence om holdudtalelsen og der har været skader undervejs, mange kampe er forud for holdet med 14 dages kamppause foran grundet skolerejser.

Klubben kan nu i øvrigt offentliggøre, at der er lavet en yderligere kontrakt med Hans Henrik Krøll for kommende sæson 2016/2017 for U19 trup og det er vi meget glade for.

Øvrige hold har kampstart næste weekend bl.a. klubbens flagskib Sjællandsserieholdet, der ligger ud bagud på point i rækken, mod Vallensbæk hjemme på OK + Stadion, hvor cafeen byder på socialt samvær for publikum med hygge før kampen. – se indslag på hjemmesiden!

Se i øvrigt hjemmekampe på OK+ Stadion for Sjælland serien, LF serien og serie 1 og øverste ungdom U19, U17 og U15 i annoncer i Extra Posten og Folketidende som sponsorer, hvor Dan-Revisions sponsorat sikrer GRATIS ENTRE til kampene.

Mød op og få en fodboldoplivelse, hvor klubbens forældreforening på stadion og cafe har åbent til drikkelse og føde.

God fodboldsæson!

Aprilsnar!

P.s. vores hjemmeside læsere der 1. april har set HISTORIEN om klubben akut har skiftet formandsposten ud i utide, må vi henvise til rettigheden at lave en joke på dagen med en aprilsnar, vi har taget HISTORIEN af siden og kan meddele at Jesper Kristensen stadig er formand og ”Valle” er vist nok glad for han ikke skulle overtage posten!

Luk