Menu

Øens hold Cup på Fyn

image
rassi
30. marts 2018 kl. 09:34

Øens hold cup 2018

Fredag den 23. marts-2018 tog 36 spillere og 4 ledere af sted til Tårup (Fyn) for at spille vinter-turnering.

Stemningen var høj fra start. På færge turen derover havde vi følgeskab af u8-u9 og u11. Så der var rigeligt med liv fra start. 56 børn og 11 voksne.

På Spodsbjerg siden ventede der en bus på os som skulle køre os de 50 km vi havde til Tårup. Vi var så heldige at blive indkvarteret i skolens gymnastik hal, så alle 3 hold kunne være sammen socialt.

Fredag aften var vi allerede i aktion 1. gang. U13-1 spillede deres anden 11 mandskamp. Det blev en fin 3-1 sejr over OB på en bane hvor halvdelene af lysene ikke virkede. Så det var lidt svært at spille fodbold i det mørke. De 2 andre FCN hold var også i aktion om fredagen. Det blev et nederlag og en uafgjort for dem i mindst lige så svære betingelser.

Oven på en lang dag gik drengene frivilligt i seng kl. 22.30. Der fik vi vores største problem. Temperaturen i hallen kom ned mellem 8 - 12 grader om natten. Flere af drengene måtte sove med tøj for at holde varmen og nogle måtte en tur i bad om morgenen for at få varmen igen. Nattevagten på stedet kunne ikke hjælpe os, så vi måtte vente til næste morgen med at finde en der kunne hjælpe os med varmen i hallen.

Lørdag morgen kl. 07.00 måtte drengene op igen. For hold 1. blev det er god dag pointmæssigt. 1. uafgjort og 2 sejre. Spille mæssigt var det ikke så godt som det kunne være. Men det var nærmest en umulighed grundet baneforholdene.

 

De 2 andre hold fik nogle rigtig gode jævnbyrdige kampe som både gav sejre og nederlag. Drengene har helt sikkert lært en masse af de kampe. Resten af lørdagen blev brugt på ren hygge og socialt samvær holdene imellem. Natten til søndag var næsten lige så kold. Lidt varmere men ikke meget. Som en af drengene (Andreas Johansen) sagde da han stod op, og havde været en tur uden for. ”ja man skulle have sovet ude. Der er trods alt mere varmt udenfor end herinde”

Søndag morgen:

Op igen kl. 07.00. Drengene var meget trætte oven på en meget hård lørdag. Der var ikke mange kræfter at komme med til kampene. B-truppen fik dog en ubesværet sejr på 3 – 0 over Tårup i deres 2. kamp søndag – Tårup mødte nemlig ikke op til kampen! Efter de spillede kampe skulle der ryddes op og gøres rent. Der kunne det godt mærkes, at man har med unge drenge at gøre. De er rigtig gode til at smutte væk når der skulle fejes og tømmes skraldespand J. Det gik dog fint og vi kom med bussen lidt over 12.00 som planlagt.

Alt i alt en rigtig dejlig tur med en masse glade drenge, som fik spillet en masse fodbold og hygget sig rigtig meget med hinanden.

På trænerteamets vegne

Robin

Luk